Καθηγήτρια μουσικής αποπλάνησε δυο μαθητές της

Καθηγήτρια μουσικής αποπλάνησε δυο μαθητές της

Η Λόρι Σόφλτει είναι καθηγήτρια μουσικής σε σχολείο του Κόβεντρι. Η Λόρι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή μέθυσε και αποπλάνησε  δυο 17χρονους εκείνη την εποχή, αμέσως μετά την πρόβα της χορωδίας.

Στο δικαστήριο εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τους δυο 17χρονους να περιγράφουν γλαφυρά κάθε στιγμή της  πράξης.

«Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιός της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και συναιρεθήκαμε   », είπε ο ένας εξ αυτών.

Ενώ η εφημερίδα Sun αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι η καθηγήτρια μουσικής το είχε ξανακάνει και παλιότερα με άλλον μαθητή της. Γράφει η εφημερίδα από την κατάθεση του άλλου νέου: «Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. 

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας και οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες επειδή ο ένας από τους δυο 17χρονους που σήμερα είναι 23, το εκμυστηρεύτηκε σε κάποιον οικογενειακό του γνωστό που ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Εκείνος το έψαξε, ξετύλιξε το κουβάρι και κατήγγειλε την Λόρι στις Αρχές.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Λόρι απολύθηκε από το σχολείο όπου εργαζόταν, ενώ στο δικαστήριο έπεσε στα μαλακά που την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά

 

topontiki