Πήγαν να κάψουν σπίτι δημοσιογράφου που είχε κάνει ρεπορτάζ για συνεργασία μαφίας και οπαδών

Ένας δημοσιογράφος της RAI, που είδε στην πόρτα του σπιτιού του έναν κόκκινο σταυρό, τον οποίον είχαν ζωγραφίσει κάποιοι άγνωστοι, έσπευσε αμέσως να ειδοποιήσει τις Αρχές. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και απειλητικό για εκείνον.

Ο Φεντερίκο Ρούφο είχε καταλάβει ότι το ρεπορτάζ μέσω του οποίο έκανε λόγο για σύνδεση της ιταλικής μαφίας με οπαδούς της Γιουβέντους, ώστε να «σπρώχνουν» εισιτήρια στη μαύρη αγορά, μπορεί να ήταν εκείνο που τον έβαλε σε… μεγάλους μπελάδες.

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με την Corrier dello Sport, καταγγέλλει ότι βρέθηκε επίσης εύφλεκτο υλικό σε πολλά σημεία περιμετρικά της οικείας του, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι ίσως κάποιοι να επιχειρούσαν να τον κάψουν ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Το περιστατικό έγινε πριν από δύο βράδια και βάσει τον όσων αναφέρει ο Ρούσο, «εάν δεν ήταν ο σκύλος, τώρα μπορεί να με είχαν κάψει». Έτσι, απευθύνθηκε στην Αστυνομία της Όστα, η οποία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση.

Ένας υποστηρικτής των μπιανκονέρι είχε μιλήσει στην Αστυνομία για τη φερόμενη αυτή συνεργασία και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, έπειτα από μια σειρά απειλητικών τηλεφωνημάτων.

 

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα