Σκότωσε εγκυμονούσα με τόξο. Το μωράκι έζησε

Ένας άνδρας κατηγορείται για την δολοφονία εγκύου η οποία έχασε τη ζωή της την Δευτέρα όταν το βέλος από το τόξο του διαπέρασε το στομάχι της.

Η Devi Unmathallegadoo, 35 ετών, γνωστή και με το όνομα Sana Muhammad, ήταν 8 μηνών έγκυος στο έκτο της παιδί όταν το βέλος από το τόξο του δράστη διαπέρασε το στομάχι της τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το μωρό της ωστόσο διασώθηκε μετά από επείγουσα καισαρική όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Το νεογέννητο βρέφος, ένα αγοράκι που του δόθηκε το όνομα Ιμπραήμ, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση στο Ίλφορντ του Ανατολικού Λονδίνου.

Ο Ramanodge Unmathallegadoo, 50 ετών, πρόκειται να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές την Πέμπτη προκειμένου να καταθέσει για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Η έγκυος γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των πέντε παιδιών της στο σπίτι της, σημειώνει ο σύζυγός της σε σχετική του δήλωση.

Η Αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ότι την ώρα που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος αντίκρισαν την άτυχη γυναίκα με ένα διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή της χώρα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε. Ο δράστης είχε αρχικά συλληφθεί με την κατηγορία υπόπτου στον τόπο του εγκλήματος τη Δευτέρα, ωστόσο οι κατηγορίες υπόπτου για φόνο απαγγέλθηκαν νωρίτερα την Τρίτη.

Δείτε σχετικό βίντεο:

lifo

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ