Πιλότοι ανέφεραν πως είδαν UFO στην Ιρλανδία

Πιλότοι ανέφεραν πως είδαν UFO στην Ιρλανδία

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το BBC αναφέρουν πως η πρώτη αναφορά έγινε στις 06:47 την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, όταν μια πιλότος της British Airways επικοινώνησε με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας. 

Η πιλότος ζητούσε να μάθει αν διεξάγονταν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή που πετούσε γιατί υπήρχε κάτι που κινούνταν πολύ γρήγορα.   

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε ότι δεν γινόταν καμία άσκηση.  

Η πιλότος, που πετούσε από την πόλη του Μόντρεαλ στο Χίθροου, δήλωσε ότι υπήρχε ένα «πολύ έντονο φως» και ένα αντικείμενο είχε εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά του αεροσκάφους προτού χαθεί γρήγορα προς τα βόρεια. 

Ένας άλλος πιλότος από ένα αεροσκάφος της Virgin πρότεινε ότι μπορεί να ήταν ένας μετεωρίτης ή άλλο αντικείμενο που είχε εισέλθει στην ατμόσφαιρα της γης.   Είπε ότι υπήρχαν πολλαπλά αντικείμενα που ακολουθούσαν την ίδια τροχιά και ότι ήταν πολύ φωτεινά.   

Ένας άλλος πιλότος είπε ότι η ταχύτητα των αντικειμένων ήταν πολύ μεγάλη περί τα 2 Μαχ (περίπου 2,450 χλμ /ώρα), διπλάσια από την ταχύτητα του ήχου.   

Μετά από αναφορές από μικρό αριθμό αεροσκαφών την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου για ασυνήθιστη αεροπορική δραστηριότητα, η IAA υπέβαλε έκθεση», δήλωσε η Ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (IAA).   

«Αυτή η αναφορά θα διερευνηθεί στο πλαίσιο της συνήθους διαδικασίας έρευνας εμπιστευτικών περιστατικών», αναφέρει η ανακοίνωση.   Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου Shannon δήλωσε ότι ο αερολιμένας δεν θα σχολιάσει περαιτέρω τη διεξαγωγή της έρευνας της IAA.

 

 E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα