Σκύλος περιμένει εδώ και 80 ημέρες στο σημείο που σκοτώθηκε η ιδιοκτήτριά του

Σκύλος περιμένει εδώ και 80 ημέρες στο σημείο που σκοτώθηκε η ιδιοκτήτριά του

Τεράστια συγκίνηση έχει προκαλέσει η εικόνα ενός πιστού σκύλου που στέκεται καρτερικά εδώ και 80 ημέρες σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας όπου έχασε τη ζωή της η ιδιοκτήτριά του.

Το βίντεο που απεικονίζει τον σκύλο στη μέση του δρόμου Hohhot, στην Εσωτερική Μογγολία, μετρά περισσότερα από 1.4 εκατομμύρια views στη δημοφιλή πλατφόρμα Sina Weibo, καθώς η αφοσίωση αυτή του ζώου προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση.

Το κινεζικό σάιτ Sina Weibo ανέφερε πως ο σκύλος βρίσκεται στον συγκεκριμένο δρόμο καθημερινά από τις 21 Αυγούστου οπότε και πέθανε η ιδιοκτήτριά του.

«Πολλοί οδηγοί δίνουμε στον σκύλο φαγητό, αλλά όταν βγαίνουμε έξω [σ.σ. από το όχημα], αυτός φεύγει. Η σχέση του σκύλου με την γυναίκα που τον είχε ήταν πολύ βαθιά. Όταν εκείνη σκοτώθηκε, αυτός παρέμεινε εκεί σαν άγρυπνος φρουρός. Κάθε μέρα είναι στον δρόμο, τον βλέπουμε συνέχεια. Η σχέση ανάμεσα στον σκύλο και τον άνθρωπο είναι τόσο αληθινή», είπε ένας οδηγός ταξί.

Εκτός από τη συγκίνηση, πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια του ζώου.

«Είναι τόσο επικίνδυνο να στέκεται στη μέση του δρόμου. Ελπίζω να μπορέσουν κάποιοι καλοί άνθρωποι να τον υιοθετήσουν και να τον πάνε σε ένα ασφαλές μέρος», σχολιάζουν κάποιοι άλλοι χρήστες του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα