Ζητά από την αστυνομία να του αλλάξει ταυτότητα για να δείχνει 20 χρόνια νεότερος!

Ζητά από την αστυνομία να του αλλάξει ταυτότητα για να δείχνει 20 χρόνια νεότερος!

Ο Ολλανδός Εμιλ Ρατενμπλαντ είναι αυτό που λέμε «μικροδείχνει». Και επειδή δείχνει μικρότερος από την πραγματική του ηλικία που είναι 69 ετών, ζητάει να αλλάξει την ταυτότητα του και πλέον να αναγράφει 49 ετών προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με τις γυναίκες.

«Όταν είμαι 69, είμαι περιορισμένος. Αν είμαι 49 ετών, τότε μπορώ να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι, να οδηγώ ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. Μπορώ να αναλάβω περισσότερη δουλειά. Όταν είμαι στο Tinder και λέω ότι είμαι 69, δεν έχω απάντηση από τις γυναίκες» λέει ο 69χρονος ο οποίος είναι προσωπικότητα στα μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας και συνεχίζει: «Όταν είμαι 49 ετών, με το πρόσωπο που έχω, θα είμαι σε μια προνομιούχα θέση. Οι τρανσέξουαλ μπορούν τώρα να αλλάξουν το φύλο τους με το πιστοποιητικό γέννησής τους και με το ίδιο πνεύμα θα πρέπει να υπάρχει χώρος για μια αλλαγή ηλικίας»

Ο Εμίλ ισχυρίζεται ότι έχει και στο πλευρό του τους γιατρούς που τον έχουν εξετάσει και τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί οι οποίες όπως λέει βιολογικά πιστοποιούν ότι το σώμα του και οι λειτουργίες του είναι ανθρώπου περίπου στα 45.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO