Έλεγε πως η γυναίκα του χάθηκε σε ναυάγιο αλλά η αλήθεια ήταν άλλη

Έλεγε πως η γυναίκα του χάθηκε σε ναυάγιο αλλά η αλήθεια ήταν άλλη

Τον φόνο της γυναίκας του παραδέχθηκε ένας Βρετανός, που ισχυριζόταν πως η Αμερικανίδα γυναίκα του είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα μετά τη βύθιση του καταμαράν τους ανοιχτά της Κούβας.

Ο Lewis Bennett και Isabella Hellmann είχαν παντρευτεί μόλις τρεις μήνες πριν, όταν ο σύζυγος δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως η βύθιση του σκάφους είχε γίνει επίτηδες ενώ το πτώμα της γυναίκας δεν βρέθηκε.

Χθες Δευτέρα, ο 41χρονος Bennett παραδέχθηκε ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας, που έχει διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, αναμένεται να οδηγηθεί τον Δεκέμβριο ενώπιον δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ταξίδευε με καταμαράν από την Κούβα στο σπίτι του στη Φλόριντα και στις 15 Μαΐου του 2017 ο Bennett ειδοποίησε, μέσω επείγοντος σήματος, πως η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί.

Υποστήριξε πως το καταμαράν βυθίστηκε και η γυναίκα του είχε χαθεί.

Ωστόσο οι αρχές υποπτεύονταν πως ο ίδιος την είχε σκοτώσει. Λίγους μήνες μετά την εξαφάνισή της ο Bennett ζήτησε να κηρυχθεί νεκρή.

Σύμφωνα με τις αρχές, το κίνητρο του για όλο αυτό το σκηνικό που φαίνεται να είχε στήσει ήταν τα χρήματα, καθώς με τον θάνατό της κληρονομούσε το διαμέρισμά της στη Φλόριντα και το περιεχόμενο του τραπεζικού της λογαριασμού.

Στη διάρκεια των ερευνών, αποκαλύφθηκε πως ο 41χρονος έκανε και λαθρεμπόριο κλεμμένων αρχαίων νομισμάτων, αξίας σχεδόν 30.000 λιρών- περίπου 35.000 ευρώ.

Ο Bennett εκτίει τώρα ποινή φυλάκισης επτά μηνών για την υπόθεση με τα νομίσματα, κι εφόσον καταδικαστεί για τον φόνο της γυναίκας του θα αντιμετωπίσει και μέγιστη ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα