Αφού έφαγε την χυλόπιτα από την καλλονή ο Σαλβίνι απάντησε μέσω Facebook

Αφού έφαγε την χυλόπιτα από την καλλονή ο Σαλβίνι απάντησε μέσω Facebook

Ο χωρισμός του αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης με την καλλονή παρουσιάστρια Ελίζα Ιζοάρντι είναι το θέμα συζήτησης στην Ιταλία. Πιο πολύ για τον τρόπο με τον οποίο τον παράτησε μέσω Instagram όσο και για το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ματέο Σαλβίνι της απάντησε μέσω Facebook.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να απαντήσει, μέσω Facebook, στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του και παρουσιάστριας του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε επίσημα χθες τον χωρισμό τους μέσω Instagram.

Ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε: Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια». 

Εδώ και καιρό υπήρχαν σύννεφα στην σχέση της Ελίζα Ιζοάρντι, παρουσιάστριας της τηλεοπτικής εκπομπής «La prova del cuoco» με τον Ματέο Σαλβίνι. Και ήρθε η ίδια να επιβεβαιώσει τον χωρισμό με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η φωτογραφία μάλιστα που την συνόδευε ήταν αυτή της ίδιας στο κρεβάτι με τον Σαλβίνι. Χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Gio Evan έγραψε: «Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ciao Ματέο».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Non è quello che ci siamo dati a mancarmi, ma quello che avremmo dovuto darci ancora. Gio Evan. Con immenso rispetto dell’amore vero che c’è stato. Grazie Matteo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisa Isoardi (@elisaisoardi) στις5 Νοέ, 2018 στις 1:16 πμ PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα