Κακοκαιρία στην Ιταλία: Το κύμα της βροχής μπουκάρει σε εστιατόριο! Βίντεο

Αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ιταλία βρέθηκα οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό εντός εστιατορίου στην πόλη Αρεντσάνο στη Γένοβα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν τους εργαζόμενους να καθαρίζουν το κατάστημα στο τέλος της βάρδιάς τους, ενώ έξω μαίνονταν οι ισχυροί άνεμοι και η δυνατή βροχή. Οι υπάλληλοι παρατηρούν ξαφνικά ένα κύμα να πλησιάζει το εστιατόριο και προσπάθησαν να ασφαλίσουν με τα χέρια τους τις πόρτες και τα παράθυρα. Η δύναμη όμως του κύματος ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να παρασύρει υλικά και εργαζόμενους, τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Η ιταλική μετεωρολογική υπηρεσία ανέφερε ότι οι άνεμοι έφθασαν τα 150 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ τα κύματα στην παραθαλάσσια αυτή περιοχή ξεπερνούσαν σε κάποιες περιπτώσεις και τα έξι μέτρα. Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οικισμούς και στο οδικό δίκτυο της χώρας.

Διαβάστε το σχετικό θέμα:

 Φονική πλημμύρα στη Σικελία: Ξεκληρίστηκε 9μελής οικογένεια. Bίντεο


protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα