Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ. Το ανακοίνωσε η οικογένειά του

Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ. Το ανακοίνωσε η οικογένειά του

Τραγικό τέλος στην πτώση του ελικοπτέρου στο Λέστερ με την επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση η Λέστερ αργά το βράδυ της Κυριακής ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που έπεσε έξω από το γήπεδο της Λέστερ και είναι νεκρός.

«Επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρός μας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το βράδυ», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Λέστερ ενώ γίνεται γνωστό πως άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο έχασαν τη ζωή τους.

Πάντως οι «αλεπούδες» δεν αναφέρουν τα ονόματα των άλλων τεσσάρων επιβατών που σκοτώθηκαν μαζί με τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο. Και έτσι παραμένει το μυστήριο αν ήταν μέσα στο ελικόπτερο και η κόρη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέστερ:

«Μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μας και με μεγάλη απογοήτευση επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρος, Vichai Srivaddhanaprabha, ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου όταν το ελικόπτερο που μετέφερε εκείνον κι άλλους τέσσερις έπεσε ακριβώς έξω από το «King Power Stadium». Κανείς από τους πέντε επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι στην οικογένεια του Vichai Srivaddhanaprabha και τις οικογένειες όλων όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο σ’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Στο πρόσωπο του Vichai Srivaddhanaprabha ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνδρα. Έναν άνθρωπο με καλοσύνη, γενναιοδωρία, η ζωή του οποίο καθορίστηκε από την αφοσίωσή του στην οικογένεια του και σε όσους καθοδηγούσε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μία οικογένεια κάτω από την καθοδήγησή του. Είναι μία οικογένεια η οποία θα συνεχίσει το έργο του και θα διατηρήσει το το όραμα του για το σύλλογο το οποίο είναι τώρα η κληρονομιά του.

Ένα βιβλίο για συλληπτήρια θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για όσους φιλάθλους θέλουν να αποτείνουν φόρο τιμής και θα παραδοθεί στην οικογένεια του Vichai Srivaddhanaprabha. Όσοι δεν μπορούν να επισκεφτούν το King Power Stadium θα μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της ομάδας»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα