Σκότωσε και πακετάρισε σε βαλίτσα 20χρονο μοντέλο έπειτα από καβγά

Σκότωσε και πακετάρισε σε βαλίτσα 20χρονο μοντέλο έπειτα από καβγά

Μέσα σε βαλίτσα που ήταν πεταμένη σε βάλτο βρέθηκε το άψυχο σώμα νεαρού μοντέλου στην Ινδία, το οποίο είχε κάνει τις πρώτες εμφανίσεις του σε κινηματογραφικές ταινίες και ονειρευόταν καριέρα στο Bollywood. 

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της ο πανικόβλητος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται ότι τη σκότωσε πάνω σε καβγά στο διαμέρισμά του. 

Μέσα στη βαλίτσα το πτώμα του μοντέλουΗ 20χρονη Μάνσι Ντίξιτ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα indiatoday, γνώρισε τον 19χρονο Μουτζαμίλ Σαϊέντ μέσω των social media, όταν εγκατέλειψε το χωριό της στην πολιτεία Ρατζαστάν και εγκαταστάθηκε στη Βομβάη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Ολα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά στην προσωπική και την  Ο δολοφόνοςεπαγγελματική ζωή της Ντίξιτ, καθώς τα έφτιαξε με τον Σαϊέντ και έκανε φωτογραφήσεις ως μοντέλο, ενώ είχε και μικρούς ρόλους σε ταινίες που έγιναν εισπρακτική επιτυχία στην Ινδία.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σαϊέντ κάλεσε την Ντίξιτ στο διαμέρισμά του. Για λόγο που ο 19χρονος δεν αποκάλυψε κατά τη σύλληψή του τσακώθηκαν και εκείνος τη σκότωσε. Στη συνέχεια έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα και κάλεσε ταξί. Από τον οδηγό ζήτησε να τον μεταφέρει στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, όμως ενώ βρισκόταν σε σημείο του δρόμου που περνούσε μέσα από βάλτους, του είπε να σταματήσει. Τότε, όπως κατέθεσε στην αστυνομία ο ταξιτζής, ο Σαϊέντ πήρε τη βαλίτσα και πήγε όσο πιο μακριά μπορούσε μέσα στον βάλτο, όπου την πέταξε σε σημείο που δεν φαινόταν από τον δρόμο. Στη συνέχεια ο 19χρονος δεν επέστρεψε στο ταξί, αλλά το έβαλε στα πόδια, συμπεριφορά που φάνηκε ύποπτη στον ταξιτζή, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα