Φρικτός θάνατος Κασόγκι: Τον έλιωσαν με οξύ και έθαψαν ό,τι απέμεινει σε δάσος

Υπολείμματα της σορού του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι αναζητά η τουρκική αστυνομία σε δάση της Κωνσταντινούπολης.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε το κομβόι των τζιπ που βγήκε από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, τη νύχτα που εικάζεται ότι έγινε η δολοφονία. 

Οδηγήθηκαν λοιπόν σε ένα δάσος στη Γιάλοβα, 90 χλμ. νότια της Κωνσταντινούπολης, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς τους.

Επίσης, η αστυνομία φέρεται να έχει στη διάθεσή της υλικό από κάμερες ασφαλείας από την είσοδο του Δάσους του Βελιγραδίου στα βόρεια της πόλης. 

Έρευνες θα πραγματοποιηθούν ακόμα σε βίλα στη Γιάλοβα, όπου εντόπισαν ένα όχημα από αυτά που συνδέονται με τη σαουδαραβική ομάδα. 

Οι αρχές αναζητούν DNA του Κασόγκι στις περιοχές αυτές, όπως επίσης και στο υλικό που συνέλεξαν από την πρεσβευτική κατοικία στην Κωνσταντινούπολη. 

Υπενθυμίζεται ότι τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως οι Σαουδάραβες αποκεφάλισαν και τεμάχισαν τον Κασόγκι και μετά διέλυσαν τη σορό του σε χημικό οξύ που δρα εξαιρετικά γρήγορα. 

Ο θάνατος του δημοσιογράφου εκτιμάται ότι ήταν βασανιστικός, καθώς ο «Γιατρός του Θανάτου», Dr. Salah al Tubaigy φέρεται να του έκοβε ένα ένα τα δάχτυλα επί επτά ολόκληρα λεπτά. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα