Μαχαίρωσε τη φίλη της και φώναζε κοιμήσου κοριτσάκι

Μαχαίρωσε τη φίλη της και φώναζε κοιμήσου κοριτσάκι

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες του τρένο στη διαδρομή Μπέρμιγχαμ στην Νότια Ουαλία, όταν είδαν μια γυναίκα να μαχαιρώνει την φίλη της με μανία και να της φωνάζει κοιμήσου κοριτσάκι. 

Δράστης η 42χρονη Λίζα Σάβατζ η οποία μόλις είχε βγει από τη φυλακή μετά από 17 χρόνια καθώς είχε καταδικαστεί σε ισόβια γιατί είχε μαχαιρώσει τον πρώην σύντροφό της.

Η 42χρονη πήγαινε με το τρένο προς το σπίτι της μητέρας της, η οποία είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε καμία σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με τις αρχές η δράστης σκόπευε να κάνει κακό στη μητέρα της με τη βοήθεια της φίλης της, η οποία, όμως, το μετάνοιωσε και προσπάθησε να μεταπείσει και τη 42χρονη.  

Τότε ήρθε η έκρηξη από της Σάβατζ, η οποία με απίστευτη ψυχραιμία έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και την μαχαίρωσε δεκάδες φορές, μπροστά στα μάτια των έντρομων συνεπιβατών.

Όσο τη μαχαίρωνε η Σάβατζ φώναζε “κοιμήσου κοριτσάκι”, ενώ μετά την επίθεση η οποία κράτησε 4 λεπτά, εγκατέλειψε το θύμα μέσα στα αίματα και ήρεμη έφυγε προς την πόρτα του τρένου.

Η φίλη της, Σάρα Χάιτον, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει 67 επιφανειακά και 20 βαθιά ράμματα, ενώ έχει δεχθεί μαχαιριές στο μάτι, στο πρόσωπο και στο λαιμό!

Η Σάβατζ κατέβηκε σε επερχόμενη στάση, βγήκε σε ένα πάρκο όπου φώναζε στους αστυνομικούς: «Εγώ το έκανα. Είμαι μια psycho killer!»

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ - ΤΡΕΝΟ

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ - ΤΡΕΝΟ

Πηγή: Πηγή: ant1news

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα