Η σπαρακτική φωτογραφία της νύφης και η τραγική ιστορία

Η σπαρακτική φωτογραφία  της νύφης και η τραγική ιστορία

Ντυμένη με ένα ροζ- λευκό νυφικό, η Jessica Padgett ακουμπά το μέτωπό της, καθώς γονατίζει, στο μνήμα του άντρα με τον οποίο ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Αυτή η σπαρακτική φωτογραφία καταγράφηκε στις 29 Σεπτεμβρίου σε κοιμητήριο στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, την ημέρα που η Jessica υποτίθεται ότι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άντρα των ονείρων της, Kendall Murphy.

Το ζευγάρι δεν είχε την τύχη να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης, καθώς ο άτυχος 27χρονος έχασε τη ζωή του από έναν οδηγό τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Σύμφωνα με το mirror.co.uk, ο οδηγός που προξένησε το δυστύχημα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αλλά την ημέρα που θα έπρεπε να είναι ημέρα χαράς, 10 μήνες μετά την τραγωδία, η νεαρή γυναίκα φόρεσε το νυφικό της και τίμησε με το δικό της τρόπο την ημέρα εκείνη, έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και φίλους αλλά και έναν φωτογράφο - σαν να επρόκειτο για κανονική γαμήλια φωτογράφιση.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έκαναν την ημέρα του γάμου μου τόσο ιδιαίτερη, ακόμη και αν δεν παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου». Οι φωτογραφίες, ανέβηκαν στην ηλεκτρική σελίδα της ομάδας Loving Life Photography, που επιμελήθηκαν τη γλυκόπικρη αυτή φωτογράφιση.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα