Νέες απειλές Ερντογάν κατά Ελλάδας και Κύπρου: Κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία

Νέες απειλές Ερντογάν κατά Ελλάδας και Κύπρου: Κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία

Σε προειδοποίηση για την Κύπρο αλλα και το Αιγαίο προχώρησε σήμερα (1/10) ο Τουρκος πρόεδρος απο το βήμα της βουλής, κατα την έναρξη της νέας χρονιάς, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Sigmalive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.
 
«Κανένα βήμα δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο και το Αιγαίο χωρίς την Τουρκία»  ειπε ο Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας  ότι για την Τουρκία ειναι σημαντικό ζήτημα αν στην Ανατολική Μεσόγειο γινονται προσεγγίσεις που δεν λαμβάνουν υπόψη τα διαιώματα, τα συμφέροντα και τις προσδοκίες της Τουρκίας και των Τ/Κ.
 
“Θέλω από τουτο εδω το βήμα να το επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι στην Κύπρο και το Αιγαίο δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία. Αυτοί που προσπαθούν να μας αγνοήσουν σε αυτή την περιοχή πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ότι πάνω από όλα θέτουν σε κίνδυνο την δική τους ύπαρξη. Όπως σε κάθε ζητημα, το ιδιο στην Κύπρο και το Αιγαίο, προτιμούμε το win win. Υπάρχουν τρόποι να κερδίσουμε όλοι, αλλά όσοι θελήσουν να οδηγήσουν τα πράγματα σε αντιπαράθεση ή κρίση, να ξέρουν ότι πρώτα θα δώσουν λογαριασμό στον δικό τους λαό», είπε με νόημα.
 

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα