Η Μαρία Μενούνος ψάχνει για παρένθετη μητέρα

Η Μαρία Μενούνος ψάχνει για παρένθετη μητέρα

Δεν πέτυχε η απόπειρα για εξωσωματική γονιμοποίηση που επιδίωξε η Μαρία Μενούνος το 2016. Ωστόσο, την Τετάρτη δήλωσε ότι θέλει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τη βοήθεια της… Κιμ Καρντάσιαν, στην εκδήλωση JEEP Wrangler Celebrity Customs Reveal Event στο Λος Άντζελες.

Συμπλήρωσε ότι με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, θα ξεκινήσουν ξανά τις προσπάθειες «μόλις επιστρέψουν από ένα ταξίδι στην Ελλάδα».

«Η Κιμ με έφερε σε επαφή με όλους τους ανθρώπους της» τόνισε η Mενούνος στο Us Weekly. Σημειώνεται ότι η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να αποκτήσει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας μετά από τις επιπλοκές που είχε στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Η Καρντάσιαν έχει παραδεχτεί ότι αγχώθηκε αρκετά για την παρένθετη μητρότητα: «Όποιος λέει ή σκέφτεται πως είναι ο εύκολος τρόπος, κάνει λάθος. Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο μέσω αυτής της διαδικασίας επειδή δεν το ελέγχεις πραγματικά. Και επιλέγεις κάποιον που πρέπει να εμπιστευτείς απόλυτα και να έχεις μαζί του έναν καλό δεσμό και σχέση, αλλά... ξέροντας πως μπόρεσα να γεννήσω εγώ τα δύο πρώτα παιδιά μου και όχι αυτό το μωρό μου, είναι πολύ δύσκολο για μένα. Είναι σίγουρα μια πιο δύσκολη εμπειρία από ότι περίμενα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα