Δολοφόνησαν και έθαψαν στο δάσος ζευγάρι εκατομμυριούχων. Εμπλέκεται ο αδερφός της γυναίκας

Το περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη. Θύματα είναι ο Άγγλος εκατομμυριούχος Άλαν Χονγκ και η σύζυγος του, Ταϊλανδή Νοντ Σαντάεν. Το ζευγάρι είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες, λίγο πριν συναντηθούν με φίλους τους στην περιοχή Τσιανγκ Μάι.

Όταν δεν πήγαν στο ραντεβού οι φίλοι τους ενημέρωσαν τις αρχές. Η αστυνομία μπήκε μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά σε μια σκηνή εγκλήματος. Στο γυμναστήριο, στην πισίνα, στα υπνοδωμάτια, το αίμα που υπήρχε παντού κάποιος είχε προσπαθήσει να το σκουπίσει.

Οι αρχές έδρασαν αστραπιαία και ύστερα από λίγες ημέρες συνέλαβαν 3 άτομα τα οποία παραδέχτηκαν την ενοχή τους και υπέδειξαν έναν χώρο βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος, όπου είχαν θάψει το δολοφονημένο ζευγάρι.

Εικάζεται ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου αφού ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε πως είχε πάρει 50.000 μπαχτ.

Το ποσό αυτό το πήρε από τον αδελφό της Νοντ, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε βάλει στο μάτι την περιουσία του κουνιάδου του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι συλληφθέντες, πρώτα πυροβόλησαν τον Χογκ μπροστά στο σπιτάκι με τις πάπιες και στη συνέχεια ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με ένα σφυρί στο γκαράζ.

Ο Χογκ ήταν μηχανικός και επιχειρηματίας και είχε εγκατασταθεί στην Ταϊλάνδη αρκετά χρόνια νωρίτερα, χτίζοντας μία πολυτελή κατοικία για εκείνον και τη γυναίκα του στην επαρχία Φράε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα