Χαροπαλεύουν τρία μωρά που μαχαίρωσε υπάλληλος βρεφονηπιακού σταθμού στη Ν Υόρκη

Χαροπαλεύουν τρία μωρά που  μαχαίρωσε υπάλληλος βρεφονηπιακού σταθμού στη Ν Υόρκη

Το θρίλερ της Παρασκευής δεν «έπαιζε» στην αμερικανική τηλεόραση αλλά σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό του Κουίνς. Εκεί τρία βρέφη αλλά και δύο ενήλικες δέχθηκαν πλήγματα από το κουζινομάχαιρο μιας 52χρονης υπαλλήλου της επιχείρησης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Μετά το απαίσιο συμβάν η υπάλληλος που συνελήφθη ως ύποπτη έκοψε τις φλέβες της στον αριστερό καρπό της και νοσηλεύεται επίσης.

Τα κίνητρά της προς το παρόν δεν αποσαφηνίστηκαν. Η 52χρονη μαχαίρωσε δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι, ηλικίας τριών ημερών έως ενός μηνός, όπως επίσης έναν 31χρονο άνδρα, που μάλλον είναι ο πατέρας ενός από τα βρέφη, και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών.

Τα πέντε θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, επισήμανε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ενα κουζινομάχαιρο γεμάτο αίματα και ένας μπαλτάς βρέθηκαν στο σημείο της πενταπλής απόπειρας φόνου. Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου στεγάζεται ο βρεφονηπιακός σταθμός, στο Φλάσινγκ, μια γειτονιά του Κουίνς όπου κατοικούν άτομα κυρίως ασιατικής καταγωγής. Εγινε τα ξημερώματα (περί τις 10:30 ώρα Ελλάδος).

Protagon.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα