Σοκ: Μάνα πουλούσε το μωρό της για 38 ευρώ

Σοκ: Μάνα πουλούσε  το μωρό της για 38 ευρώ

Σοκ προκαλεί η ιστορία μιας μητέρας από την Ρωσία, που δεν διστάζει να αποχωριστεί την μόλις εννέα ημερών κόρη της, για 38 ευρώ. Η άκαρδη γυναίκα επιχείρησε να πουλήσει το σπλάχνο της στο διαδίκτυο, σε ένα ζευγάρι από τη Μόσχα που ήθελε να υιοθετήσουν παιδί. 

Στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Η γυναίκα που εμφανίζεται είναι η Ίνα Π. 25 ετών, άνεργη ζωγράφος. Στην αγκαλιά της κρατάει την εννέα ημέρων κορούλα της. Της μιλάει και την αγκαλιάζει, ενώ ετοιμάζεται να την αποχωριστεί για πάντα αφού την πούλησε μέσω διαδικτύου για 38 ευρώ. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, λίγο μετά την πλησιάζει μια γυναίκα που είναι η μητέρα της, η οποία έχει αναλάβει και τον ρόλο του μεταφορέα. Εκείνη θα το παραδώσει στη 43χρονη γυναίκα, δασκάλα στο επάγγελμα που ήθελε  απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. «Η Ναταλία Ζ. ταξίδεψε 3.200 χιλιόμετρα από την Μόσχα για να παραλάβει το μωρό στο αεροδρόμιο του Όμσκ», ανακοίνωσε η ρωσική αστυνομία.

Οι  δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Όμσκ της Σιβηρίας λίγο πριν οι αρχές συλλάβουν την 25χρόνη μαζί με την μητέρα της. Τις αρχές είχε ειδοποιήσει μια γειτόνισσα στην οποία μάνα και κόρη είχαν αποκαλύψει ότι θα πουλήσουν το μωρό.

Το βίντεο ανέβασε στο Ιντερνέτ η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας και αποκαλύπτει το μέγεθος της φτώχειας και της δυστυχίας. 

Η Ίνα είχε μία ευκαιριακή σχέση και ο πατέρας δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Όπως είπε η νεαρή γυναίκα στη ρωσική αστυνομία, ούτε η μητέρα της ούτε η αδελφή της ήθελαν το μωρό. Μάλιστα την απείλησαν λέγοντάς της ότι εάν κρατήσει το μωρό, απλά δεν θα επέστρεφε στο σπίτι.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με ποινή φυλάκισης έως δέκα έτη ενώ το μωρό της Ίνα θα καταλήξει πιθανότατα σε ορφανοτροφείο.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα