Γυναίκα είναι ο μακελάρης στο Μέριλαντ – Τρεις νεκροί και άλλοι δύο τραυματίες

Γυναίκα είναι ο μακελάρης στο Μέριλαντ – Τρεις νεκροί και άλλοι δύο τραυματίες

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν σε περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε την Πέμπτη σε κέντρο διανομής φαρμακευτικών ειδών στο Μέριλαντ.

Σύμφωνα με το CNN, πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών και ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν γυναίκα.

Είναι υπό κράτηση και σε κρίσιμη κατάσταση σε ένα τοπικό νοσοκομείο, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας, ο οποίος αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον τρόπο που τραυματίστηκε η δράστης. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα προσπάθησε να αυτοκτονήσει και αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι.

Η πόλη Πέριμαν βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ βορειανατολικά της Βαλτιμόρης. Στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται μια εκκλησία και επιχειρήσεις και είναι πλησίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Aberdeen Proving Ground.

Ο κυβερνήτης Λάρι Χόγκαν δήλωσε ότι το γραφείο του «παρακολουθεί στενά το φοβερό αυτό περιστατικό με πυροβολισμούς».

«Οι προσευχές μας βρίσκονται με τους πληγέντες…» έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter. «Η πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη».

Το περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα αφού άνδρας εισέβαλε σε δικαστικό μέγαρο στην Πενσιλβάνια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα