Σκότωσε τη γυναίκα του το 1973, τον έπιασαν 45 χρόνια αργότερα

Ένας 70χρονος άντρας από την Αυστραλία κατηγορείται για έναν φόνο που έλαβε χώρα πριν από μισό σχεδόν αιώνα.

Ο Geoffrey Adams υπέδειξε το σημείο που παράχωσε τη σορό της Colleen Adams, την εξαφάνιση της οποίας δήλωσε το 1973 η μητέρα της και όχι ο ίδιος. Είναι στο δρομάκι έξω ακριβώς από το σπίτι που έμεναν τότε.

Ο Αυστραλός συνελήφθη χθες και τον πήγαν με χειροπέδες στο παλιό του σπίτι, όπου έδειξε στους αστυνομικούς ένα τσιμενταρισμένο σημείο στην αυλή της οικίας, πριν καταρρεύσει, όπως μεταδίδει το τοπικό δίκτυο Nine News.

Ο Adams συνήλθε και κοίταξε για τελευταία φορά το σημείο, πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Ο ηλικιωμένος ισχυριζόταν για σειρά δεκαετιών πως η σύζυγός του μάζεψε μια μέρα τα πράγματά της και εγκατέλειψε τόσο αυτόν όσο και τα δυο τους παιδιά, 3 χρονών και 18 μηνών αντίστοιχα, πριν επιβιβαστεί σε ένα αυτοκίνητο με μια μεσόκοπη γυναίκα.

Λιγότερες από 24 ώρες μάλιστα πριν από τη σύλληψή του, επανέλαβε την ίδια ιστορία σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, καθώς την αναζητούσε ακόμα υποτίθεται. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαλευκάνθηκε το έγκλημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή μέχρι να έρθει στο φως η σορός της τραγικής γυναίκας…

 

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα