Έπαθε γάγγραινα στο μόριό του από ιατρικό λάθος

Έπαθε γάγγραινα στο μόριό του από ιατρικό λάθος

Ένα ιατρικό λάθος σε μια διαδικασία ρουτίνας κόστισε σε έναν άνδρα το μόριό του και -παρά τρίχα- τη ζωή του, αφήνοντάς τον ακρωτηριασμένο και σε κακή κατάσταση.

Ο 65χρονος άνδρας εισήχθη σε νοσοκομείο του κρατιδίου Ουτάρ Πράντες της Ινδίας, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο στον θυρεοειδή.

Ωστόσο, οι γιατροί έκαναν λάθος προσπαθώντας να εισάγουν καθετήρα στο πέος του, με αποτέλεσμα να μολυνθεί και να αναπτύξει γάγγραινα του Φουρνιέ.

Για δέκα μέρες μετά την επέμβαση και το λάθος, ο άτυχος άνδρας έβλεπε το πέος του να αναπτύσσει ένα σκούρο μπλε χρώμα, σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε αναπτύξει νεκρωτική δερματίτιδα και αποφάσισαν να τον εγχειρήσουν για να αφαιρέσουν τα νεκρωμένα μέρη του μορίου.

Ωστόσο, τελικά, το ίδιο το μόριο, λόγω της ασθένειας... έπεσε από μόνο του και πλέον ο άτυχος άνδρας ουρεί μέσω καθετήρα.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο καρκίνος του θυρεοειδούς και το αδυνατισμένο ανοσοποιητικό σύστημα του άνδρα συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξης της γάγγραινας.

 

Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα