Δολοφόνησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο γκολφ

Δολοφόνησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο γκολφ

Στα γήπεδα, όπου είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικούς τίτλους, αν και μόλις 22 ετών, βρέθηκε να κείτεται νεκρή τη Δευτέρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο γκολφ Σελία Μπαρκουίν Αροθαμένα

Η Ισπανίδα, η οποία βρισκόταν για σπουδές στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε αφότου γκόλφερ στο Coldwater Golf Links της Αϊοβα είδαν πεταμένη την τσάντα με τα μπαστούνια της. Λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε το πτώμα της.

Οι αξιωματικοί επιβεβαίωσαν ότι η νεαρή, που θα ολοκλήρωνε αυτό το εξάμηνο τις σπουδές πολιτικού μηχανικού, είχε δεχτεί επίθεση και προχώρησαν στη σύλληψη του 22χρονου Κόλιν Ντάνιελ Ρίτσαρντς, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ weareiowa.com, ο Ρίτσαρντς έχει πλούσιο εγκληματικό παρελθόν, όπως κατηγορίες το 2015 για εκφοβισμό με όπλο ενώ προσπαθούσε να κλέψει δύο αναψυκτικά από βενζινάδικο. Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι είχε σπάσει τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού τους. Ο ίδιος είχε πει τότε ότι αναγκάστηκε να το κάνει για να πάρει τα πράγματά του, καθώς τον είχαν διώξει από το σπίτι του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα