Χειρουργός νάρκωνε και βίαζε γυναίκες παρέα με την κοπέλα του

Χειρουργός νάρκωνε και βίαζε γυναίκες παρέα με την κοπέλα του

Είναι από τις περιπτώσεις που βλέπεις μόνο σε ταινίες και δεν θες να πιστέψεις ότι μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα. Κι όμως…

Στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών,ο 38χρονος Γκραντ Ουίλιαμ Ρομπισό και η 31χρονη Θερίσα Λόρα Ρίλεϊ συνελήφθησαν μετά την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση από δύο γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποίησαν ναρκωτικές ουσίες εναντίον τους, ώστε να τις εκμεταλλευτούν.

Το μεγαλύτερο κακό όμως, για τον ορθοπαιδικό χειρούργο και την κοπέλα του, είναι ότι οι Αρχές εντόπισαν στα κινητά τους χιλιάδες ακόμα βίντεο πιθανών θυμάτων τους. Ενώ ένα ακόμα ενοχοποιητικό στοιχείο εντοπίστηκε στο σπίτι του, όπου και βρέθηκαν πολλά είδη ναρκωτικών ουσιών με τα οποία νάρκωνε τα θύματά του.

Σύμφωνα με το BBC, ο εισαγγελέας Τόνι Ρακάουκας, δήλωσε ότι τα δύο άτομα χρησιμοποίησαν το επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ τους αλλά κυρίως την ομορφιά και τη γοητεία τους προκειμένου να προσελκύσουν τους στόχους τους, παρέχοντάς τους μια αίσθηση ασφάλειας. Μάλιστα, σύχναζαν σε μεγάλες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, όπου ήταν πιο εύκολο να εντοπίσουν πιθανά «θύματα» τους.

«Χρησιμοποίησαν την καλή τους εμφάνιση και τη γοητεία τους για να μειώσουν τις αναστολές της πιθανής τους λείας», ανέφερε ο εισαγγελέας στο KTLA-TV.  Πρόσθεσε δε, ότι υπάρχουν αρκετά βίντεο με γυναίκες που φαίνονται να είναι πολύ μεθυσμένες και ανίκανες να προβάλουν αντίσταση. «Βάσει αυτών των στοιχείων πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλά άγνωστα θύματα εκεί έξω», σημείωσε.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα