Προκαλεί και πάλι ο Ζάεφ: Ψηφίστε ΝΑΙ για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία

Προκαλεί και πάλι ο Ζάεφ: Ψηφίστε ΝΑΙ για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία

Συνεχίζει στην ίδια ρητορική ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και για ακόμα μία φορά προκαλεί δηλώνοντας πως «στις 30 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία», ξεχνώντας πως καλεί τους πολίτες να εγκρίνουν το «Βόρεια Μακεδονία».

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζάεφ κυκλοφόρησε διαφημιστικό σποτ και καλεί τους πολίτες να εγκρίνουν το «Βόρεια Μακεδονία».

Το βίντεο δείχνει πλάνα από την καθημερινότητα των Σκοπιανών, ενώ νέοι αναλύουν στην κάμερα τα επιχειρήματά τους υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος των Σκοπίων κάνει λόγο για «Ευρωπαϊκή Μακεδονία», που εξασφαλίζεται μέσω του «ναι» στο δημοψήφισμα.

«Στη ζωή όλοι κάνουμε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για θετικές αλλαγές», επισημαίνει ο Ζόραν Ζάεφ στο λογαριασμό του στο Τwitter, λέγοντας ότι ο «συμβιβασμός» που θα επιτευχθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών» παρέχει «ασφαλές μέλλον για τις νέες γενιές. Αυτή είναι η κοινωνική και γονική μας ευθύνη μπροστά στα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Σκόπια: Οριακά μπροστά το Ναι στις δημοσκοπήσεις για το δημοψήφισμα

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα