Παρίστανε ότι πάσχει ο σύνδρομο Down για να τον κάνουν μπάνιο οι νοσοκόμες

Παρίστανε ότι πάσχει ο σύνδρομο Down για να τον κάνουν μπάνιο οι νοσοκόμες

Η εξαπάτηση είχε να κάνει με το ότι ο Μεντσάκα έκανε στο τηλέφωνο πως ήταν η μητέρα του και ζητούσε αποκλειστική νοσοκόμα για το γιο της που είχε σύνδρομο Down. Φυσικά ο γιος της "μητέρας" του ήταν ο ίδιος.

Η πρώτη από αυτές είπε ότι ο Μεντσάκα είχε βάλει αγγελία σε ένα site που βοηθά τις οικογένειες να βρίσκουν αποκλειστικές νοσοκόμες. Είχε γράψει την αγγελία ως γυναίκα, με το όνομα Αμι, η οποία είχε δήθεν έναν ενήλικο γιο με σύνδρομο Down. Ζητούσε μέσω email από τις υποψήφιες νοσοκόμες να «μαλώνουν» το γιο της όποτε τα έκανε στην πάνα του και να τον βάζουν τιμωρία. Στις οδηγίες δε που τους παρείχε, τους ζητούσε να τον κάνουν συχνά μπάνιο.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τον έκανε μπάνιο τριάντα φορές, πέντε από αυτές ο Μετσάκα παραπονέθηκε ότι «τα γεννητικά του όργανα δεν ήταν αρκετά καθαρά». Η ίδια κοπέλα, έχοντας υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, παρακολούθησε μια μέρα τον «ασθενή» της και τον είδε να πηγαίνει στο πατρικό του, όπου βρίσκονταν οι πραγματικοί του γονείς, και να φέρεται τελείως φυσιολογικά. Τότε κατάλαβε ότι το σύνδρομο Down ήταν απλά και μόνο ένα πρόσχημα για να προσλαμβάνει γυναίκες να τον τρίβουν στην μπανιέρα και να του αλλάζουν πάνα.

Στην πορεία των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι άλλες δύο αποκλειστικές που είχαν πέσει θύματα της απάτης του και κατήγγειλαν όλες μαζί τον ασθενή τους στην αστυνομία.

 

 E-Daily.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

-
Σχολιάστε το άρθρο: