Προσπάθησε να περάσει το μωρό της στην Ελλάδα μέσα σε σακ βουαγιάζ

Προσπάθησε να περάσει το μωρό της στην Ελλάδα μέσα σε σακ βουαγιάζ

Μία 33χρονη έβαλε το μόλις δύο μηνών μωρό της σε έναν σάκο και προσπάθησε να το περάσει παράνομα από τα Σκόπια προς την Ελλάδα.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι, που υπηρετούν στο συνοριακό φυλάκιο των Ευζώνων στο Κιλκίς, έμειναν έκπληκτοι όταν κάνοντας το προβλεπόμενο έλεγχο αντίκρισαν αντί για ρούχα και αντικείμενα, ένα βρέφος μόλις δύο μηνών.

Η 33χρονη Ελληνίδα, η οποία έμενε στα Σκόπια με τον σύντροφό της, είχε γεννήσει εκεί το παιδί και προσπάθησε να το μεταφέρει στην Ελλάδα σε συγγενείς της.

Πιθανολογείται ότι ο λόγος που προέβη σε αυτή τη πράξη είναι ότι γέννησε το παιδί στα Σκόπια, αλλά ήθελε να δηλώσει στο ληξιαρχείο πως γεννήθηκε σε ελληνικό έδαφος.

Επιπλέον, μετά από έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ουσιών, συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Το βρέφος, μετά τη σύλληψη της μητέρας, παραδόθηκε σε συγγενείς του.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα