Οικογένεια κάνει τρεις κηδείες επειδή δεν επέστρεψαν τα σωματικά μέλη του μωρού

Οικογένεια κάνει τρεις κηδείες επειδή δεν επέστρεψαν τα σωματικά μέλη του μωρού

Η οικογένεια ενός κοριτσιού που σκότωσε ο πατέρας του αναγκάζεται να κάνει τρεις κηδείες επειδή η αστυνομία δεν είχε γυρίσει όλα τα μέλη του σώματός του!

Η οικογένεια παραμένει ανήσυχη πως η αστυνομία ακόμα δεν έχει επιτρέψει τα μέλη του μωρού.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στις 23 Δεκεμβρίου του 2002. Το κοριτσάκι δεν κοιμόταν και ο πατέρας του έκλεισε το στόμα για να μην κλαίει. Η απώλεια οξυγόνου προκάλεσε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες στο μωρό με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Οκτώ μήνες μετά, ο πατέρας της Λία, Άντριου, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου και δήλωσε ένοχος. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας το άψυχο σώμα του παιδιού επέστρεψε στην οικογένεια για να γίνει η κηδεία. Τελικά βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτοφανές γεγονός αφού φέτος διαπίστωσαν πως η αστυνομία δεν είχε επιστρέψει τα μέλη του σώματος του μωρού!

Μάλιστα, έκαναν δεύτερη κηδεία και την Τετάρτη διαπίστωσαν πως πρέπει να κάνουν και τρίτη για τα μέλη που δεν είχαν θαφτεί!

Η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ και σχεδιάζει να στείλει επιστολή στην Τερέζα Μέι προκειμένου να γίνει έρευνα της υπόθεσης.

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα