Πέθανε η δημοσιογράφος του BBC λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής

Πέθανε η δημοσιογράφος του BBC λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής

Xθες έγραψε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής και σήμερα πέθανε.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο του BBC, Ρέιτσελ Μπλαντ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε ηλικία 40 ετών.

Ο σύζυγός της, Στιβ, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήταν απίστευτα ταλαντούχα, μία υπέροχη κόρη, αδερφή, θεία, ανιψιά, σύζυγος και πάνω απ' όλα μητέρα του μικρού Φρέντι. Είμαστε όλοι περήφανοι για τη δουλειά που έκανε μετά τη διάγνωσή της και τη μάχη που έδωσε για να μπει τέλος στο κοινωνικό στίγμα των καρκινοπαθών, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο ακόμα και όταν αντιμετωπίζεις τεράστιες δυσκολίες σε καθημερινή βάση. Και στο τέλος, ακόμα και όταν το σώμα της ήταν αδύναμο, η φωνή της ήταν δυνατή. Ήταν τέλεια και θα μας λείψει τόσο πολύ, που οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν".

Το πιο συγκινητικό βέβαια είναι ότι με τον φόβο ότι θα αφήσει των 2 ετών γιο της, Φρέντι, η ίδια βρήκε έναν τρόπο για να είναι "παρών" στη ζωή του τα επόμενα χρόνια. Έτσι, τύλιξε δώρα για τα γενέθλιά του, προκειμένου να τα ανοίξει μεταξύ των ηλικιών των τεσσάρων και των 21 ετών. Επίσης, άφησε λεπτομερείς οδηγίες στην αδερφή του συζύγου της για το πώς θα ήθελε να ανατραφεί ο μικρός για τα πάντα, από τα μαλλιά του μέχρι την εκπαίδευσή του.

 Συγκλονίζει η 40χρονη δημοσιογράφος: Μου μένουν λίγες μέρες ζωής

fthis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα