Φοιτήτρια βρήκε στο γκαράζ της γιαγιάς της δύο τετράτροχους θησαυρούς

Καλυμμένος με σκόνη και σκουπίδια στο γκαράζ της γιαγιάς Αμερικανίδας φοιτήτριας βρισκόταν ξεχασμένος για 20 χρόνια ένας ολόκληρος θησαυρός

Οταν άνοιξε το γκαράζ, η νεαρή ανακάλυψε μια Lamborghini Countach της δεκαετίας του '80, παρόμοια με αυτήν που οδηγούσε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο στον «Λύκο της Wall Street», καθώς και μια Ferrari 308 σαν και αυτή που είχε ο Τομ Σέλεκ στη θρυλική σειρά των 80s «Μάγκνουμ». 

Η σημερινή αξία αυτών των οχημάτων, όταν είναι πλήρως επισκευασμένα, υπολογίζεται συνολικά σε 480.000 ευρώ, καθώς η Lamborghini κοστολογείται προς 390.000 ευρώ, ενώ η Ferrari προς 90.000 ευρώ. Η φοιτήτρια αποκάλυψε τον θησαυρό της με ανάρτησή της στο Reddit, όπου χρησιμοποιεί το κωδικό όνομα eriegin. «Παρά τη σκουριά και τη σκόνη, η Lamborghini Countach του 1981 της γιαγιάς είναι η πιο cool» έγραψε αναρτώντας σχετική φωτογραφία.

Υστερα από παρότρυνση των χρηστών ανάρτησε και άλλες φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν και η Ferrari 308. Εξήγησε, δε, ότι ο παππούς της είχε τη δεκαετία του '80 εταιρία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων, όμως έπεσε έξω και αναγκάστηκε να την κλείσει. Κράτησε όμως στο γκαράζ τα δύο αγαπημένα του οχήματα, αλλά μετά τον θάνατό του κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Τώρα η φοιτήτρια σκέφτεται να τα πουλήσει για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα