Σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά και έκανε έκκληση να βρεθούν

Σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά και έκανε έκκληση να βρεθούν

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από τη δολοφονία μιας εγκύου και των δύο παιδιών της από τον σύζυγό της, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους και έκανε έκκληση στα ΜΜΕ για να επιστρέψουν στο σπίτι. 

Ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουάτς οδηγήθηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο, φορώντας την πορτοκαλί φόρμα των κατάδικων και χειροπέδες στα χέρια, ενώ ο δικαστής διέταξε την προφυλάκισή του χωρίς εγγύσης. 

Η αστυνομία τον συνέλαβε την Πέμπτη ως ύποπτο για τη δολοφονία της 34χρονης συζύγου του Σάνον και των δύο παιδιών του, της τρίχρονης Σελέστε και της τετράχρονης Μπέλα, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τη Δευτέρα στα βόρεια περίχωρα του Ντένβερ στο Κολοράντο. 

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο 33χρονος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκονταν τα πτώματα των μελών της οικογένειάς του, κοντά στον χώρο εργασίας του. 

Η εισαγγελέας πιστεύει ότι η έγκυος μητέρα και οι κόρες της δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους και μεταφέρθηκαν αργότερα από τον δράστη στο σημείο, όπου τελικά εντόπισε τις σορούς η αστυνομία. 

Από την περασμένη Δευτέρα ο Γουάτς έπαιζε θέατρο στις αρχές και στους δημοσιογράφους, κάνοντας τον τεθλιμμένο σύζυγο και δηλώνοντας ότι ήθελε να γυρίσουν σπίτι. Εξέφραζε μάλιστα την ελπίδα να είναι και οι τρεις τους ασφαλείς και ζητούσε από όποιον γνώριζε οτιδήποτε να επικοινωνούσε με τις αρχές. 

Τα επόμενα 24ωρα προχώρησε και σε άλλες συνεντεύξεις στις οποίες έκανε αντικρουόμενες δηλώσεις, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες των αστυνομικών. 

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο ίδιος αρχικά είχε ισχυριστεί πως τελευταία φορά είχε μιλήσει με τη σύζυγό του τη Δευτέρα πριν φύγει για τη δουλειά του και είχαν έναν καυγά. 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα