Μαχαίρωσε την κοπέλα του στη διάρκεια σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών

Μαχαίρωσε την κοπέλα του στη διάρκεια σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών

Όταν χάνεται ο έλεγχος, τα πράγματα συνήθως καταλήγουν σε τραγωδία. Το ίδιο συνέβη στη διάρκεια ερωτικού-σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού ενός ζευγαριού, όταν ο άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα στο λαιμό με αποτέλεσμα η άτυχη 21χρονη κοπέλα να πεθάνει.

Ο θύτης, ένας 24χρονος από το Σέφιλντ στην Αγγλία, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλακή για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σε μια υπόθεση που το δικαστήριο χαρακτήρισε ως «άκρως ασυνήθιστη».

Συγκεκριμένα, ο δικαστής είπε στον θύτη ότι «πολύ απλά, σκότωσες την σύντροφό σου στη διάρκεια παράξενης και βίαιης σαδομαζοχιστικής σεξουαλικής δραστηριότητας», προσθέτοντας ότι «δεν ήθελες να σκοτώσεις, αλλά ήξερες τον κίνδυνο όταν έβαζες το μαχαίρι στο λαιμό της».

Στη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας συνήθιζε στη διάρκεια της ερωτικής πράξης να σφίγγει με τα χέρια του το λαιμό των ερωτικών συντρόφων του και ότι κρατούσε μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του, αν και έγινε σαφές ότι στο σαδομαζοχιστικό παιχνίδι υπήρχε συναίνεση.

Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι τόσο ο άνδρας όσο και η άτυχη κοπέλα είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και είχαν επιδωθεί σε διάφορα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, πριν τη μοιραία στιγμή που το μαχαίρι καρφώθηκε στο λαιμό της νεαρής γυναίκας κόβοντας την καρωτίδα της.

Μόλις έγινε το κακό, ο άνδρας κάλεσε ασθενοφόρο, σε κατάσταση πανικού, αλλά όταν οι τραυματιοφορείς έφθασαν ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, πριν ομολογήσει, ο θύτης είχε υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καρφωθεί από μόνο του πάνω στο μαχαίρι.

 

Independent, topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα