Καναδάς: Δύο αστυνομικοί μεταξύ των 4 νεκρών στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Τέσσερις νεκροί,εκ των οποίον οι δύο είναι αστυνομικοί από το επεισόδιο με τους πουροβολισμούς στο Καναδά, στην πόλη Φρέντρικτον, στο Νιου Μπράνσγουικ (ανατολικά), ανέφερε η αστυνομία.

Ένας ύποπτος συνελήφθη λίγο μετά το επεισόδιο. Έληξε ο συναγερμός

Η περιοχή Μπρουκσάιντ, στο κέντρο της πόλης, έχει αποκλειστεί και «η έρευνα συνεχίζεται», προσθέτει η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί γύρω στις 08:20 το πρωί τοπική ώρα.

Η αστυνομία του Φρέντρικτον ανέφερε σε ανάρτησή της νωρίτερα στο Twitter ότι το επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν πολλές απώλειες.

«Φοβερά νέα μας έρχονται από το Φρέντρικτον» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

«Η καρδιά μου βρίσκεται με όλους όσοι επλήγησαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς σήμερα το πρωί. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση» συμπλήρωσε ο Τριντό στο μήνυμά του.

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία συνέστησε να αποφεύγεται η περιοχή του συμβάντος και στους κατοίκους να «παραμείνουν στα σπίτια τους με τις πόρτες κλειδωμένες προς το παρόν για την ασφάλειά τους».«Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες όσο πιο σύντομα μπορούμε», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter, σύμφωνα πάντα με το BBC.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του περιστατικού.

Η  Αστυνομία του Φρέντρικτον ζήτησε νωρίτερα σε αυστηρό ύφος  να μην δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις και τις κινήσεις των δυνάμεών της καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα