Μητέρα 3 παιδιών έβαλε φωτιά στον εαυτό της για να αυτοκτονήσει. Νεκρά και τα δυο από τα τρία παιδιά

Μητέρα 3 παιδιών έβαλε φωτιά στον εαυτό της για να αυτοκτονήσει. Νεκρά και τα δυο από τα τρία παιδιά

Το περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια. Η Μάου Ντάο 47 χρονών, περιλούστηκε με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά στον εαυτό της για να αυτοκτονήσει (σύμφωνα με την αστυνομία), από τις φλόγες λαμπάδιασε το σπίτι της και κάηκαν μαζί της τα δυο από τα τρία της παιδιά. Οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρή την Ντάο και τις 14χρονες δίδυμες της Τριν και Τραμ Τραν. Η τρίτη της κόρη που είναι 11 χρονών, τη στιγμή της ανάφλεξης βρισκόταν στον κήπο του φλεγόμενου σπιτιού και μπήκε μέσα για να σώσει τη μητέρα και τα αδερφάκια της. Δεν κατάφερε να τα σώσει, έπαθε εγκαύματα και τώρα βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα εγκαύματα της θα επουλωθούν πλήρως.

Στην ίδια κατάσταση και ο πατέρας ο οποίος τη στιγμή της αυτοκτονίας κοιμόταν στο δωμάτιο και όταν ξύπνησε είδε ότι είναι περικυκλωμένος από φλόγες.

Τη μικρή κατάφερε να βγάλει από το σπίτι πριν πάθει τα χειρότερα, αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή και είδε το οίκημα στις φλόγες.

Τώρα έχει ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια στο ίντερνετ προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να πραγματοποιηθούν οι τρεις κηδείες και να αναστηλωθεί το σπίτι.

Η αστυνομία πάντως από την πλευρά της ενώ έχει καταλήξει στην αυτοκτονία, εξετάζει κάθε ενδεχόμενο ακόμη και εκείνο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα