Το συγκινητικό αντίο στον 15χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο από σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του

Το συγκινητικό αντίο στον 15χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο από σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του

Σφίγγεται το στομάχι στη θέα των φωτογραφιών που δείχνουν σε παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές τον 15χρονο Αγγλο, ο οποίος διαμελίστηκε από την προπέλα σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του ένα μίλι έξω από τον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, το περασμένο Σάββατο! Στις εικόνες, που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζεται το κατάξανθο αγόρι μαζί με τον 53χρονο πατέρα του Paul Finnet, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, και τα άλλα δύο αδέλφια του, τον 17χρονο Benjamin και τον 14χρονο Kai

Ο 15χρονος Toby βρισκόταν στο ταχύπλοο που είχε νοικιάσει ο πατέρας του. Σε μια απότομη ανατάραξη έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η προπέλα να τον χτυπήσει θανάσιμα. Η οικογένειά του στο Littlehampton του δυτικού Σάσεξ κατέρρευσε μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram o Kai, o θετός αδελφός του 15χρονου, μαζί με ένα βίντεο, το οποίο δείχνει όλα τα αδέλφια να πηδούν από τα βράχια στο νερό! Ο μεγαλύτερος αδελφός του Toby, ο Benjamin, χαρακτήρισε τον 15χρονο τον πιο «απίστευτο και αγαπητό χαρακτήρα» και συνάμα ταλαντούχο δρομέα και κινηματογραφιστή.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής της οικογένειας είχε εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση για ανέμους μεταξύ Παξών και Κέρκυρας.

 

.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα