Συγκλονίζει η χήρα του άτυχου δύτη στην Ταϊλάνδη - Σ'αγαπώ

Συγκλονίζει η χήρα του άτυχου δύτη στην Ταϊλάνδη - Σ'αγαπώ

Nα μην κατηγορήσουν τον εαυτό τους για τον χαμό του, προτρέπει τους 12 μαθητές και τον προπονητή, η χήρα του πρώην δύτη που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, εκφράζοντας παράλληλα το πόσο της λείπει ο σύζυγος της.

Η τοποθέτηση της Βαλεεποάν, έρχεται να δώσει απάντηση σε μερίδα κόσμου που φαίνεται να υποστηρίζει πως η επιπόλαια κίνηση της ομάδας, να επισκεφτεί το σημείο κατά την περίοδο ισχυρών βροχοπτώσεων, στέρησε τη ζωή από έναν άνθρωπο που έσπευσε να βοηθήσει.

Ο 38χρονος Σαμάρν Κουνάν, πρώην μέλος της επίλεκτης ομάδας SEAL του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης και επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης, ήταν το μοναδικό θύμα της περιπέτειας του σπηλαίου.

"Σ΄αγαπώ τόσο πολύ", είναι τα λόγια με τα οποία συνοδεύει η χήρα του, της Βαλεεποάν Κουνάν, την ανάρτηση της μαυρόασπρης φωτογραφίας του συζύγου της, στο Instagram.

Μου λείπεις...Σ'αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ...από τώρα και στο εξής κάθε φορά που θα ξυπνάω...ποιόν θα φιλάω; Συνεχίζει.

Οι αναρτήσεις στιγμιότυπων από την ζωή με τον σύζυγο της, με ενδεικτικό παράδειγμα την φωτογραφία του χεριού της να κρατάει το χέρι του, έχουν προκαλέσει την συγκίνηση των χρηστών που σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους με σχόλια και μηνύματα στους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος θα πρέπει να μη ξεχάσει τον Σαμάρν, δήλωσε η Βαλεεποάν σε συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της 17ήμερης επιχείρησης.

"Ο Σαμάρν Κουνάν είναι ο πραγματικός ήρωας. Την ημέρα που έχασε τη ζωή του, σύσσωμη η ομάδα ήταν θλιμμένη, αλλά την αξιοποιήσαμε αυτή την θλίψη. Είδαμε ότι έδωσε τη ζωή του γι αυτόν τον σκοπό", πρόσθεσε ο Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν, επικεφαλής της επιχείρησης μετά τον θάνατο του Κουνάν.

Με πλήθος κόσμου να επαινεί την ηρωική αυτοθυσία του δύτη, Ταϊλανδός καλλιτέχνης δεσμεύτηκε να φιλοτεχνήσει ένα άγαλμα του Σαμάρν το οποίο θα τοποθετηθεί στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι, όπου βρίσκεται το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.

Ο Σαμάρν, ο οποίος εργαζόταν ως διασώστης εκτάτων περιστατικών στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ Σουβαρναμπούμι αφότου αποστρατεύθηκε από τους SEALs το 2006, εντάχθηκε στην επιχείρηση διάσωσης την 1η Ιουλίου.

Πέθανε στις 6 Ιουλίου όταν και έχασε τις αισθήσεις του στη προσπάθεια να τοποθετήσει φιάλες

οξυγόνου μέσα στο σπήλαιο, μόλις δύο ημέρες πριν απεγκλωβιστεί πρώτη ομάδα παιδιών.

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα