Συγκλονιστικό βίντεο από την Ταϊλάνδη: H στιγμή που βγαίνει παιδί από τo σπήλαιο

Συγκλονιστικό βίντεο από την Ταϊλάνδη: H στιγμή που βγαίνει παιδί από τo σπήλαιο

Το πρώτο βίντεο του απεγκλωβισμού ενός από τους δώδεκα μικρούς ποδοσφαιριστές, η περιπέτεια των οποίων «τάραξε» τον πλανήτη, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές της Ταϊλάνδης.

Πρόκειται για τις πρώτες εικόνες στις οποίες φαίνεται ένα από τα αγόρια, αφού σε όσες είχαν προηγηθεί φαίνονταν μόνο οι διασώστες.

Τα νέα για την πορεία της υγείας των δώδεκα αγοριών που παρέμειναν για 17 μέρες εγκλωβισμένα μαζί με τον προπονητή τους σε σπηλιά της Ταϊλάνδης, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον, είναι την ίδια ώρα ευχάριστα.

Τα παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνουν, ενώ χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες εικόνες από το θάλαμο όπου νοσηλεύονται και θα παραμείνουν για τουλάχιστον επτά με δέκα μέρες, από την ημέρα της διάσωσής τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν και οι οργανισμοί τους είναι εξασθενημένοι, η κατάστασή τους εμφανίζει βελτίωση. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, δεν είχαν σκοπό να δείξουν βίντεο από το νοσοκομείο, όμως το έκαναν μόνο και μόνο για να αποδείξουν στους δύσπιστους ότι τα παιδιά είναι όντως καλά.

Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά το εξιτήριό τους, τα αγόρια θα πρέπει να ακολουθήσουν αποθεραπεία, που περιλαμβάνει φυσιοθεραπεία για έναν μήνα και συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Πάντως, όπως είπαν οι γιατροί, όταν η κατάσταση της υγείας των αγοριών βελτιωθεί, θα μπορέσουν να κάνουν και δηλώσεις. «Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους γιατρούς και τις οικογένειές τους», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Ταϊλάνδη: Οι πρώτες εικόνες των αγοριών μέσα από το νοσοκομείο

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα