Σκοπιανά ΜΜΕ: Καβγάς μεταξύ εφήβων στην Πιερία για τη Μακεδονία

Σκοπιανά ΜΜΕ: Καβγάς μεταξύ εφήβων στην Πιερία για τη Μακεδονία

Δημοσίευμα, του οποίου η πηγή προκαλεί ερωτηματικά και σηκώνει πολλή συζήτηση, φιλοξενείται στα σκοπιανά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στους Νέους Πόρους Πιερίας μεταξύ Σκοπιανών και Ελλήνων εφήβων για το όνομα της Μακεδονίας.

Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, ο καβγάς σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδρομής στην περιοχή ενός καμπ χάντμπολ που διατηρεί στα Σκόπια η παλαίμαχη Σέρβα παίκτρια Αντριάνα Μπούντιμιρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πάντα ξεκίνησαν όταν μια Ελληνίδα ρώτησε εφήβους 17-18 ετών από τα Σκόπια από πού κατάγονται. Οι νεαροί απάντησαν «από τη Μακεδονία» και εκείνη άρχισε να λογομαχεί μαζί τους για το όνομα και λίγο μετά φώναξε μια παρέα Ελλήνων εφήβων.

Οι δύο ομάδες άρχισαν να τσακώνονται και τελικά ο καβγάς φούντωσε, με αποτέλεσμα οι έφηβοι από Σκόπια και Ελλάδα να έρθουν στα χέρια. Όπως αναφέρουν τα σκοπιανά ΜΜΕ, «ο καβγάς ήταν άγριος και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα».

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο καβγάς έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας που κατέφθασε στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση που έλαβε από αυτόπτη μάρτυρα, ενώ επισημαίνεται ότι κάποιοι εκ των Σκοπιανών εφήβων όταν γύρισαν στην πατρίδα τους «κατέληξαν στο νοσοκομείο, με αρκετά σοβαρά τραύματα».

Στο ρεπορτάζ, τέλος, υπογραμμίζεται ότι «προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την παλαίμαχη παίκτρια χάντμπολ Αντριάνα Μπούντιμιρ, που ηγείται του καμπ, αλλά δεν απάντησε στις κλήσεις μας. Λίγο μετά, δε, έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο».

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα