Έκανα σeξ για να πληρώσω τη θεραπεία για τον καρκίνο της μαμάς μου

Έκανα σeξ για να πληρώσω τη θεραπεία για τον καρκίνο της μαμάς μου

Πολλοί άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον άνθρωπό τους, ένα μοντέλο από τη Ρωσία είπε ωστόσο να πάρει τα πράγματα στα χέρια της.

Η Anastasia Kochervey, μοντέλο και προσφάτως τηλεοπτικό αστέρι ριάλιτι, δήλωσε πως έκανε σeξ με έναν άντρα δύο φορές με αντάλλαγμα το κόστος των χημειοθεραπειών της καρκινοπαθούς μητέρας της.

Η 24χρονη καλλονή, που έγινε γνωστή τηλεοπτικά από το ρωσικό ριάλιτι «Dom 2», λέει πως έπρεπε να δράσει γρήγορα όταν η μαμά της διαγνώστηκε με την επάρατο. Αφού ξεπούλησε ό,τι είχε σε χρυσαφικό, συνειδητοποίησε ότι και πάλι τα λεφτά δεν επαρκούσαν, κι έτσι στράφηκε στο πιο γρήγορο μέσο που μπορούσε να σκεφτεί για να της εξασφαλίσει τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας.

Και λέει μάλιστα πως ενώ δεν είναι περήφανη για ό,τι έκανε, είναι «δώρο Θεού» που η μητέρα της είναι ακόμα εν ζωή. Η Anastasia βρέθηκε σε δεινή θέση, καθώς η οικογένειά της αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο σύντροφός της, επίσης παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι (Andrey Shabarlyn), δεν θέλησε να τη βοηθήσει. «Είμασταν μαζί εδώ και έναν μήνα όταν η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε να δράσω άμεσα».

Και συνεχίζει: «Μου είπε πως είμαι ένα κυνικό τέρας και το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν τα λεφτά του. Του έδειξα τα χαρτιά που αποδείκνυαν πόσο ακριβές ήταν οι θεραπείες και δεν είχα πού αλλού να στραφώ». Και στράφηκε στον κύριο που τη βοήθησε με το αζημίωτο.

Μετά κατάφερε λέει να πάρει ένα τραπεζικό δάνειο για να μη χρειαστεί να ξαναπουλήσει το σώμα της. Ο φίλος της όμως «συνεχίζει να με κρίνει έκτοτε και να με αποκαλεί ιερόδουλη. Δεν είμαι περήφανη, έχω τουλάχιστον όμως μια μαμά ζωντανή και για μένα αυτό είναι δώρο από τον Θεό»…

newsbeast

 

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: