Γονείς βασάνιζαν τα 10 παιδιά τους μέσα σε σπίτι τρόγλη

Τα 10 παιδάκια ήταν ηλικίας από 4 μηνών μέχρι 12 χρονών και όλα βίωναν ανεξαιρέτως τον εφιάλτη από τους γονείς τους μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Σαν Φρανσίσκο.

Το ανδρόγυνο εκτός από το γεγονός ότι τα σάπιζε στο ξύλο σε καθημερινή βάση (τα χτυπούσε με τα χέρια, με λάστιχα, με μικρά γκλομπ, με ζωστήρες κ.α) τα υπέβαλε και σε απάνθρωπα βασανιστήρια χαρακώνοντας το κορμάκι τους με σουγιάδες, ξυράφια, έσβηνε τσιγάρα επάνω τους, ενώ κάποιες φορές τα χρησιμοποιούσε σαν ζωντανό στόχο με αεροβόλο.

Το σπίτι δε που ζούσαν ήταν γεμάτο με περιττώματα ζώων και ανθρώπων ενώ για διατροφή έδιναν στα παιδάκια σάπια τρόφιμα.

Η αστυνομία αποκάλυψε τυχαία τον τόπο βασανιστηρίων. Δυο αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του ζευγαριού για να ρωτήσουν εάν είχαν δει ποτέ κάποιον έφηβο ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Η βρώμα που βγήκε από τη μισάνοιχτη πόρτα έκανε τους αστυνομικούς να ζητήσουν να μπουν στο σπίτι και τότε έφριξαν.

Με συνοπτικές διαδικασίες παραινέβη η πρόνοια η οποία πήρε τα παιδιά σε ίδρυμα.

Μέσα σε λίγες ημέρες, τα παιδιά μίλησαν σε ειδικούς σύμβουλους και παιδοψυχολόγους και αποκάλυψαν τι συνέβαινε στο σπίτι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως πολλά άτομα του στενού κύκλου του ανδρόγυνου γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν. Για παράδειγμα η γιαγιά που είπε σε δημοσιογράφους ότι είχε δει η ίδια τον γαμπρό της να χαστουκίζει ένα παιδί όταν ήταν βρέφος και να κλείνει το στόμα του με μονωτική ταινία για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Οι γονείς που βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες δηλώνουν ότι ήταν μια φυσιολογική λειτουργική οικογένεια, με τα σκαμπανεβάσματα της.

Το ανδρόγυνο είχε απαγορεύσει στα παιδιά του να πηγαίνουν σχολείο. τα ονόματα των γονέων τεράτων είναι Τζόναθαν Άλεν 29 ετών και Ίνα Ρότζερς 31.

 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα