Ο πατέρα της Meghan Markle δεν θα πάει στον γάμο. Ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία;

Ο πατέρα της Meghan Markle δεν θα πάει στον γάμο. Ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία;

Πλέον είναι επίσημο πως ο πατέρας της Meghan Markle, o Thomas Markle, δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του και οπότε, δεν θα είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον γαμπρό.

Ο Thomas Markle επικαλέστηκε λόγους υγείας για να δικαιολογήσει την απουσία του από το γάμο της χρονιάς, ωστόσο, όλοι πιστεύουν πως ο πραγματικός λόγος είναι η αποκάλυψη του σκανδάλου με τις στημένες φωτογραφίες του που πουλήθηκαν στα media.

Μένει, λοιπόν, το ερώτημα ποιος θα πάρει τη θέση του Thomas Markle στο γάμο για να συνοδεύσει τη νύφη στην εκκλησία.

Τα πιο πιθανά σενάρια είναι τα ακόλουθα:

Ένα πιθανό σενάριο είναι το πρόσωπο αυτό να είναι η μητέρας της, Doria Ragland, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι συνεχώς στο πλευρό της κόρης της.

Ο πατέρας του πρίγκιπα Harry, Κάρολος, αποτελεί επίσης ένα πιθανό πρόσωπο που μπορεί να παραδώσει τη νύφη στον γαμπρό. Άλλωστε, ο ίδιος έχει δείξει πως θέλει να έχει όσο γίνεται πιο ενεργό ρόλο στο γάμο του γιου του και ήδη έχει ανακοινώσει πως διοργανώνει και δεύτερη γαμήλια δεξίωση την ημέρα του γάμου για τους μελλόνυμφους.

Τρίτο πιθανό πρόσωπο είναι ο αδελφός του πρίγκιπα Harry ο οποίος έχει ήδη τον ρόλο του best man (κουμπάρου) στον γάμο και ίσως αυτό τον κάνει και να συνοδεύσει και τη νύφη.

Οι New York Times τονίζουν πως πλέον πολλά ζευγάρια επιλέγουν να μπαίνουν μαζί στην εκκλησία οπότε είναι πιθανό τη νύφη να συνοδεύσει ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry

Μια καλή φίλη ή ένας καλός φίλος θα ήταν ακόμα ένα σενάριο, ενώ δεν αποκλείεται να μη τη συνοδεύσει και κανείς! Άλλωστε, η Meghan ως φεμινίστρια και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών ίσως τελικά, να επιλέξει αυτό το σενάριο…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα