Επιχείρησε να τη βιάσει κι εκείνη του έκοψε τα γεννητiκά oργανα

Με τρόπο ταιριαστό στο έγκλημα που παραλίγο να διαπράξει τιμωρήθηκε ένας άνδρας στην Ινδία, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει μία γυναίκα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ινδικά μέσα ενημέρωσης, είναι μακρινός ανιψιός του παραλίγο θύματός του.

Ο νεαρός μπήκε την Τρίτη μέσα στο σπίτι της γυναίκας, στην Durgapur, και μέσα στο σκοτάδι επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Εκείνη όμως κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, τον έδεσε σε μία κολόνα και του έκοψε τα γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού Μανόζ Κουμάρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επιχειρώντας να περιορίσει τα πάμπολλα και αποτρόπαια περιστατικά βιασμών, ειδικά παιδιών, στην Ινδία, η χώρα υιοθέτησε τον περασμένο μήνα, οδηγία που επιτρέπει στα δικαστήρια να επιβάλλουν ακόμα και ποινή θανάτου σε βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών.

Η χώρα συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες από ακόμα δύο περιστατικά ομαδικών βιασμών, με θύματα μία 19χρονη, που βιάστηκε από πέντε άνδρες, και μία 16χρονη, που βιάστηκε από οκτώ συγχωριανούς της και στη συνέχεια κρεμάστηκε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα