Απίστευτο! 12χρονος έκλεψε την κάρτα των γονιών του και πήγε διακοπές στο Μπαλί!

Ένας ανήλικος από την Αυστραλία ύστερα από έναν άγριο καυγά με τους γονείς του προχώρησε σε μία κίνηση που λίγα παιδιά της ηλικίας του θα τολμούσαν να κάνουν.

Ο λόγος για τον 12χρονο Drew, ο οποίος μάλωσε με την μητέρα του και στη συνέχεια της έκλεψε την πιστωτική κάρτα και αγόρασε ένα φθηνό εισιτήριο για Ινδονησία.

Σύμφωνα με τη μητέρα του μικρού, το «όχι» είναι μία λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του και αυτό, όπως, φαίνεται το απέδειξε περίτρανα.

«Σοκαρισμένοι, εκνευρισμένοι, δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα για να εξηγήσουμε πώς αισθανόμασταν όταν καταλάβαμε ότι είχε φύγει για το εξωτερικό», δήλωσε η μητέρα του ατίθασου 12χρονου, στο A Current Affair.

Ο Drew, προκειμένου να κάνει το δικό του... προχώρησε σε εκτενή έρευνα για το ποια αεροπορική εταιρεία θα του επέτρεπε να ταξιδέψει μόνος τους, χωρίς γραπτή και υπογεγραμμένη επιστολή από τους γονείς του.

Ο 12χρονος ανέφερε ότι δεν σοκαρίστηκε κανείς στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ, επειδή ταξίδευε μόνος του.

«Ζήτησαν απλώς την ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να αποδείξω ότι είμαι πάνω από 12 χρονών και ότι είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση», είπε.

Καθώς προσγειώθηκε στην ξένη χώρα, ο ανήλικος αγόρασε ένα ποδήλατο και έφτασε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει νωρίτερα.

Ο 12χρονος πέρασε τέσσερις ημέρες στην απόλυτη χλιδή, στην τετράστερη αίθουσα του ξενοδοχείου All Seasons Hotel με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα