Βασίλισσα Λετίθια: Η κίνηση για να τα μπαλώσει μετά το βασιλικό ξεκατίνιασμα

Βασίλισσα Λετίθια: Η κίνηση για να τα μπαλώσει μετά το βασιλικό ξεκατίνιασμα

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας προσπάθησε να διορθώσει τις εντυπώσεις, μετά τον δημόσιο καυγά με την πεθερά της Σοφία.

Η πρώην σταρ του CNN Λετίθια αντί να διορθώσει τα πράγματα, έκανε και πάλι τα μέσα να ασχολούνται μαζί της.

Με αυτή την κίνηση η βασίλισσα Λετίθια προσπαθεί με άτσαλο τρόπο, να σβήσει τη φωτιά που άναψε μετά τον δημόσιο καυγά  της με την πεθερά της.

Σπρώχνει την κόρη της Λενόρ να κολλήσει πάνω στην γιαγιά της, έξω από το νοσοκομείο όπου είχαν πάει οικογενειακώς, να επισκεφθούν το παππού Χουάν Κάρλος, ο οποίος έκανε επέμβαση στο ισχίο. Μετά πεθερά και νύφη φιλήθηκαν κιόλας.

Οι αβρότητες της Λετίθια, για τα μάτια του κόσμου, δεν έπεισαν και πολύ.. ιδίως όσους γνωρίζουν καλύτερα τα του παλατιού. Υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις νυν και  πρώην βασίλισσας μοιάζουν με τον .. βόρειο πόλο. Η πρώτη δεν επιτρέπει στη δεύτερη να δει τις εγγονές της χωρίς ραντεβού. Πράγμα που μάλλον εξηγεί τα όσα συνέβησαν μετά την πασχαλινή λειτουργία.
H κόντρα ανάμεσα στις δύο βασίλισσες

Η μαμά του βασιλιά Φελίπε, Σοφία, θέλησε να φωτογραφηθεί με τις εγγονές της. Η Λετίθια μπήκε μπροστά στον φωτογράφο. Έσπρωξε το χέρι της πεθεράς της από τον ώμο της μικρής διαδόχου Λενόρ, με τον Φελίπε να κάνει τον πυροσβέστη.

Ο καυγάς είχε και δεύτερο γύρο, έξω από την εκκλησία: Με μια άκρως προσβλητική κίνηση η Λετίθια σκούπισε από το μέτωπο της κόρης της το φιλί της γιαγιάς της.

Τα βίντεο εξόργισαν τους Ισπανούς που υπερ-αγαπούν την πρώην βασίλισσα Σοφία. Κι έτσι η Λετίθια αναγκάστηκε να... 'μελώσει' το ψυχροπολεμικό κλίμα για να αποκαταστήσει την εικόνα της .

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα