Αυτοάμυνα σε απαγωγή μαθαίνουν στη Μέγκαν Μαρκλ οι βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις

Για κάθε ενδεχόμενο θέλει η βασιλική οικογένεια να είναι προετοιμασμένη η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και για τον λόγο αυτό την προετοιμάζει ακόμα και για την πιθανότητα που θα πέσει θύμα απαγωγής!

Η εκπαίδευση της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ έγινε από μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του βρετανικού στρατού (SAS) και στο πλευρό της κατά την διάρκεια της άσκησης ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι. Σύμφωνα με το σενάριο της εκπαίδευσης, η Μέγκαν έπεσε θύμα απαγωγής και κρατήθηκε σαν όμηρος ενώ στην προσπάθεια απελευθέρωσής της χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, ώστε η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια επίθεση εναντίον της.

Τονίζεται ότι την ίδια εκπαίδευση είχε περάσει και η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (SAS), Τζέραλντ Μουρ, δήλωσε για την εκπαίδευση της Μέγκαν στην Daily Express: «Παρόλο, που η Μέγκαν γνώριζε πως ο εχθρός δεν ήταν αληθινός, σας εγγυώμαι πως αυτή «κοκκάλωσε» από τον φόβο της. Χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά, ώστε αυτή να ξέρει πώς ακούγεται ένας αληθινός πυροβολισμός αν θα βρεθεί ποτέ, ο θεός να μην το επιτρέψει, σε κατάσταση επίθεσης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα