Απίστευτη ιστορία αιμομιξίας. Δόθηκε για υιοθεσία και είκοσι χρόνια μετά..

Η απίστευτη ιστορία στη Βιρτζίνια που κατέληξε στη διάλυση μιας οικογένειας και τη σύλληψη του ζευγαριού για αιμομιξία

Οταν ήταν 22 ετών αποφάσισε με τη σύντροφό του ότι ήταν πολύ μικροί για να μεγαλώσουν το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο και το έδωσαν για υιοθεσία. Είκοσι χρόνια μετά αυτό το κορίτσι εντόπισε τους βιολογικούς γονείς του και πήγε να μείνει μαζί τους, με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια αιμομικτική σχέση μεταξύ πατέρα και κόρης, που διέλυσε την οικογένεια.

Ο 42χρονος Στίβεν Γόλτερ Πλαντλ και η κόρη του Κέιτι Ρόουζ συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι τους στη Βόρεια Καρολίνα, αφού η εν διαστάσει σύζυγος του Πλαντλ κατήγγειλε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει έγκυο την κόρη τους.

Σύμφωνα με τα σχετικά αστυνομικά έγγραφα, η Κέιτι είχε δοθεί για υιοθεσία όταν γεννήθηκε. Οταν έκλεισε τα 18, άρχισε να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τους βιολογικούς γονείς της. Τον Αύγουστο του 2016 η Κέιτι πήγε να ζήσει μαζί τους και με τα δύο παιδιά που εκείνοι είχαν αποκτήσει εν τω μεταξύ, στο σπίτι τους κοντά στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια. Τρεις μήνες αργότερα ο Πλαντλ και η γυναίκα του χώρισαν. Σύμφωνα με την καταγγελία της τελευταίας τον μήνα που έφυγε από το σπίτι ο Πλαντλ είχε αρχίσει να κοιμάται στο πάτωμα του δωματίου της Κέιτι, ενώ η μητέρα έμαθε ότι η πρωτότοκη κόρη της ήταν έγκυος από τον πατέρα της τον Μάιο του 2017, αφού διάβασε το ημερολόγιο ενός από τα άλλα παιδιά της.

Υποστηρίζει δε ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ζητήσει από τα μικρότερα παιδιά να αναφέρονται στην Κέιτι σαν να ήταν μητριά τους, ενώ είναι αδερφή τους. Τον Ιούλιο η 20χρονη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που αποκάλυπτε ότι είχε παντρευτεί με τον Πλαντλ, αν και αυτό δεν είναι νομικά εφικτό.

Μετά τις νομικές ενέργειες της μητέρας, πατέρας και κόρη συνελήφθησαν ενώ, όπως αναφέρει η αστυνομία, είχαν μαζί τους ένα αγοράκι λίγων μηνών που φέρεται ότι είναι ο καρπός της αιμομικτικής σχέσης τους.