Μπαράζ αυτοκτονιών στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ

Μπαράζ αυτοκτονιών κλονίζουν τους τελευταίους 18 μήνες το Μπρίστολ, αφού την Παρασκευή σημειώθηκε η 8η αυτοκτονία φοιτητή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο τελευταίος αυτόχειρας που ονομάζεται Justin Cheng, ήταν τριτοετής φοιτητής στη νομική σχολή του Μπρίστολ και το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο με τον θάνατο του.

«Με λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο Justin Cheng, ένας χαρισματικός φοιτητής απο τον Καναδά στο τρίτο έτος των σπουδών του, είναι νεκρός. Η αστυνομία μας είπε ότι πιστεύει πως έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Οι συνθήκες θανάτου του δεν ήταν ύποπτες και η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω. Εκφράζουμε τη λύπη και τη συμπαράστασή μας στους συγγενείς και φίλους του Justin» ανέφερε η ανακοίνωση της πρυτανείας της Σχολής όπου φοιτούσε ο άτυχος σπουδαστής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι θάνατοι προέρχονται από μια «άνευ προηγουμένου αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας μεταξύ των νέων».

Μετά τα περιστατικά αυτά οι αρχές ερευνούν τις υπηρεσίες υγείας του Πανεπιστημίου το Μπρίστολ, ενώ θα δοθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για την καλυτέρευση των υπηρεσιών υγείας του.

Μάλιστα πριν από αυτό το διάστημα το δωδεκάμηνο από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 άλλοι πέντε προπτυχιακοί φοιτητές αφαίρεσαν την ίδια τους τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας θάνατος δεν συνδέεται με τους υπόλοιπους, όπως και τα θύματα δεν φαίνεται να είχαν καμία σχέση μεταξύ τους.

 

E-Daily.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

-
Σχολιάστε το άρθρο: