Σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στη Βρετανία. Κανένας επιζών

Σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στον αέρα πάνω απ' την Αγγλία.. Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις βρετανικές αρχές καθώς όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης συγκρούστηκαν στον αέρα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο, στην περιοχή Μπάκιγχαμσάιρ, στη νότια Αγγλία.

Τα συντρίμμια τους έπεσαν στην ιστορική έπαυλη Waddesdon Manor που ανήκει στην οικογένεια Ρότσιλντ.

Και τα δύο αεροσκάφη είχαν αναχωρήσει από ένα κοντινό αεροδρόμιο, το Wycombe Air Park, που βρίσκεται 70 χλμ μακριά από το σημείο της σύγκρουσης, σύμφωνα με τη Mirror.

Ο  αριθμός των επιβαινόντων στα δύο αεροσκάφη δεν είναι γνωστός.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι συντρίμμια των δύο εναέριων μέσων έχουν καταπέσει κοντά σε σπίτι και εκφράζοντια φόβοι για αρκετά θύματα.

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό. «Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο του ατυχήματος κοντά στο χωριό Γουάντερσνον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, και συνεχίζει: «Η αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας έγινε γνωστό στις 12:06 το μεσημέρι (σ.σ. τοπική ώρα)».

Επί τόπου σπεύδουν ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής απ' τις γύρω περιοχές, μεταδίδει το BBC, καθώς και ομάδα της υπηρεσίας της πολιτικής αεροπορίας για να διερευνήσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα συντρίμμια από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στο έδαφος της οικογένειας Rothschild κοντά στην περίφημη έπαυλη Waddesdon, που βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό της περιοχής του Μπάκινχαμσαϊρ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

«Ο κλάδος Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων έχει ενημερωθεί και το προσωπικό βρίσκεται στο δρόμο προς το συμβάν του ατυχήματος. Οι υπηρεσίες πυρασφάλειας και ασθενοφόρων είναι επίσης παρούσες και η διαφύλαξη της ζωής αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ως επακόλουθο αυτού του περιστατικού αναμένεται ότι θα υπάρξει κάποια αναστάτωση στο οδικό δίκτυο γύρω από το Waddesdon για το υπόλοιπο της ημέρας» αναφέρουν στα βρετανικά δίκτυα εκπρόσωποι των αρμοδίων υπηρεσιών.

«Ο πατέρας μου έτρεξε αμέσως στον τόπο του περιστατικού . Όλοι βοηθούν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.»

Τουλάχιστον επτά οχήματα της πυροσωεστικής βρίσκονται στο κτήμα, ενώ drone της πυροσβεστικής πέταξε πάνω από τα συντρίμμια για να αναζητήσει επιζώντες.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

-
Σχολιάστε το άρθρο: