Πυροβολούσαν τα παιδιά τους με αεροβόλο για να τα συνετίσουν

Ένοχο για πέντε κατηγορίες περί κακοποίησης παιδιού κρίθηκε ένα ζευγάρι στο Μπλάκπουλ της Βρετανίας, καθώς όπως αποδείχτηκε χρησιμοποιούσαν έναν πολύ περίεργο και βάρβαρο τρόπο για να συνετίσουν τα ανήλικα παιδιά τους. Τα πυροβολούσαν με αεροβόλο όπλο...

Ο 50χρονος πατέρας και η 33χρονη μητέρα για τέσσερις μήνες πυροβολούσαν καθημερινώς τα πέντε παιδιά τους, ηλικίας από 7 έως 15 ετών, όταν αυτά δεν έκαναν όπως έπρεπε ό,τι τους ζητούσαν.

Ο πατέρας φύλαγε το όπλο κάτω από τον καναπέ και όταν έλειπε από το σπίτι, το έδινε για χρήση, στη σύζυγό του. Ένα από τα παιδιά τους, ένα 15χρονο κορίτσι, πυροβολήθηκε στο πόδι όταν αρνήθηκε να αλλάξει την πάνα της μικρής αδερφής της ενώ η 13χρονη αδερφή της βρέθηκε στο στόχαστρο όταν δεν έπλυνε καλά τα πιάτα, όπως αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο.

Η 13χρονη πυροβολήθηκε, επίσης, όταν έγινε γνωστό ότι έχει φίλο, καθώς όπως είπε ο πατέρας της ήταν πολύ νέα για τέτοια πράγματα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Ιούνιο όταν ένα από τα παιδιά, ηλικίας 13 ετών, είπε σε δάσκαλο στο σχολείο ότι είχε πυροβοληθεί, έχοντας μώλωπες και μια ανοιχτή πληγή στα πόδια της. Οι κοινωνικές υπηρεσίες επενέβησαν και απομάκρυναν τα παιδιά από τους γονείς, με τους τελευταίους να συλλαμβάνονται.

Αμφότεροι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με τον πατέρα να υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι χρησιμοποίησε το αεροβόλο για να ρίξει βέλη από αφρολέξ στα παιδιά. Κατηγόρησε, επίσης, την 13χρονη κόρη του ότι αυτή ήταν υπεύθυνη για τους τραυματισμούς των αδερφών της. Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε. Ο 50χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών και η 33χρονη σε φυλάκιση 19 μηνών με διετή αναστολή.

Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα