Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη

Κλινικά νεκρή θεωρείται η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών, έδινε μάχη για τη ζωή της από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της θεωρείται μη αναστρέψιμη.

Ο τραυματισμός της ήταν εξαρχής σοβαρός και γι’ αυτό υποβλήθηκε σε μια εξαιρετική δύσκολη χειρουργική επέμβαση που κράτησε 8 ώρες, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα της, ενώ η σορός της δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα